QUI SÓC?

ENRIC CORTÉS i MARTORELL

Nascut a Mataró el 20 de març de 1981, vaig acabar els estudis universitaris de Fisioteràpia l’any 2005, tot i estar vinculat al món de l’esport i la salut des del 2002 formant part dels serveis sanitaris del Club Esportiu Mataró i posteriorment del Club Joventut Handbol Mataró.
    

Un cop finalitzats els estudis vaig iniciar-me, com molts altres companys de professió, dins el camp de la geriatria, per passar després al sector assistencial mutualista, treballant en diferents centres del Vallès Oriental i el Maresme on al costat d’excel·lents companys vaig anar creixent com a fisioterapeuta.
    

L’any 2010 vaig crear la marca “Més Salut! - Fisioteràpia personal”, per tal d’emfatitzar la relació propera que crec necessària amb l’usuari per tal d’aconseguir els millors resultats per a la seva salut. Des del maig del 2012 aquest projecte ha fet un pas endavant al disposar d’instal·lacions pròpies situades al bell centre de Mataró.

 

FORMACIÓ ACADÈMICA

2005 Diplomat en Fisioteràpia per l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Blanquerna (Universitat Ramon Llull) de Barcelona. Col·legiat nº 554

 

Formació addicional:

2012 Curs “Fàscies I” dirigit per Eduard Vilar. Organitzat per la Facultat de Salut Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

2010/11

Curs “Reequilibrament neuromuscular del raquis. Neuro-musculesquelètic” dirigit per Ricard Montané i Escofet. Organitzat per les Escoles Universitàries. Gimbernat i Tomàs Cerdà (Universitat Autònoma de Barcelona).

2008/09

Curs “Mètode Feldenkrais” dirigit per Monique Van der Vorst. Organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà (Universitat Autònoma de Barcelona).

2008

 Taller “Kinesiotaping, embenat neuromuscular” dirigit per Ramon Aiguadé i Aiguadé. Organitzat per FisioFormación a Fisiosport Maresme (Premià de Mar, Barcelona).

2008

 Taller “Regeneració de Parts Toves”. Organitzat per l’Escola Universitària de Ciències de la Salut de la Universitat de Vic.

2008

 Curs “Formació en Fisioteràpia i Acupuntura”. Organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà (Universitat Autònoma de Barcelona).

2007

Curs “Actualització en noves estratègies terapèutiques”. Organitzat per l’Escola Universitària d’Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

2007

Curs “Relaxació Instrumental Miofascial”(Fibròlisi Diacutània). Organitzat per la Fundació Universitària del Bages (Universitat Autònoma de Barcelona).

2005

Curs “Sistema Integral Terapèutic” (Dietètica i Nutrició Medicinal, Oligoelements i Fitoteràpia, Flors de Bach,  Auriculoteràpia i Homeopatia) dirigit per David Ponce. Organitzat per CursosFisio al C.A.R. de St. Cugat del Vallés.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

disseny tàctic @ 2012